Hoofdstraat 23

7981AC , Diever

0521 591513

directie@roosjenschool.nl

Foto's

Creatieve middag Iedere donderdag hebben we weer verschillende onderdelen waar de leerlingen onder begeleiding van ouders mee aan de slag gaan. De onderdelen zijn: koken, kijkdoos maken, vogel of varken van papier maché maken en werken met triqo.
Koningsspelen groep 3 t/m 8 De leerlingen van groep 3 t/m 8 hebben samen met leerlingen van de Singelier en de Ten Darperschoele dit jaar de Koningsspelen bij de Stad en Esch gehad. In de ochtend was er een circuit georganiseerd en in de middag konden de leerlingen zich inschrijven voor verschillende clinics.
Paasviering groep 4 t/m 8 Na een fijne paasviering met het thema "de koning te rijk" hebben de leerlingen in hun eigen klas kunnen genieten van een heerlijke lunch.
Zwerfvuilactie Met alle leerlingen van de school hebben we er met elkaar voor gezorgd dat Diever weer netjes is en dat we weer weten waar afval thuis hoort.
Jubileum juf Boerhof Op woensdag 29 maart heeft juf Boerhof een gezellig feest met de leerlingen gehad. Er waren drie verschillende workshops georganiseerd: cakeje versieren, persoonlijk boek maken voor juf Boerhof en een dansworkhop.
NME projecten Foto's van het sporenontdektocht en het bodemproject. De projecten zijn gedaan in de groepen 5 t/m 8.
Voorstelling Vrijdag 10 maart zijn alle kinderen naar de voorstelling van Mathijs Vlaardingerbroek geweest. Deze voorstelling werd aangeboden door de missionaire commissie van de Bruges-kerk in Dwingeloo. De voorstelling vond plaats in De Twingel in Dwingeloo.
Kerstfeest Donderdagavond 22 december hebben we met elkaar het Kerstfeest gevierd.
Sinterklaasfeest Sinterklaas is op school geweest, het was een geweldig feest! op de duo fiets, super sportief, alle kinderen zijn heel lief.
Kinderboekenweek 2016 In de week van 4 - 12 oktober hebben we tijdens de kinderboekenweek gewerkt aan het thema 'Voor altijd jong'. We hebben de week samen met opa's en oma's geopend. De rest van de week hebben we in de klas veel gemaakt en gelezen over dit thema. De kinderboekenweek werd afgesloten met een inloopavond. Het was een geslaagde week!
Laatste nieuws
Peutergym Maandag 2 juli is er om 9.00 uur weer peutergym in het speellokaal. Ouders en pe... Lees meer 20 juni
Vijf gelijke dagen rooster Met ingang van het nieuwe schooljaar gaan we draaien met een vijf-gelijke-dagen-... Lees meer 30 mei
Thema Alles in 1 Maandag 4 juni starten we met het laatste thema van dit schooljaar: Milieu en Kr... Lees meer 30 mei
Roosjenschool in Da's Mooi In de Da's Mooi van dinsdag 21 november is een heel artikel gewijd aan onze... Lees meer 22 november
Copyright Roosjenschool - 2018