De klas van juf Fopma en juf Geertsma onzeKlas
Onze foto's
onzeKlas Klassenavond In het voorjaar hebben wij de verjaardagen van de juffen gevierd met een klassenavond. onzeKlas Schoolkamp We kijken terug op een geslaagd schoolkamp in Ellertshaar onzeKlas Sinterklaasfeest Met surprises en gedichten hebben wij elkaar goed verwend, een gezellig feest! Ook sinterklaas en de pieten zijn nog even gezellig bij ons in de klas geweest. onzeKlas Zomerspelen Als een gezellige, sportieve start met elkaar hebben we op 30 augustus onze eigen Roosjenschool zomerspelen gespeeld. onzeKlas Start schooljaar Aan het begin van het schooljaar hebben we een aantal groepsopdrachten gedaan om aan elkaar te wennen. onzeKlas Sporenontdektocht Op vrijdagmiddag 30 september hebben de leerlingen een sporenontdektocht gelopen. We hebben tijdens de route verschillende sporen ontdekt en opdrachten gemaakt. onzeKlas Schoolontbijt Vanmorgen, 10 november, hebben we met groep 7 en 8 ontbeten op het gemeentehuis. Hierbij waren de burgemeester en wethouder van Schelven aanwezig. Na het heerlijke ontbijt kregen we nog een korte rondleiding. onzeKlas Geschiedenisles Donderdagmiddag 21 april heeft juf Nieuwhof ons meer verteld over de geschiedenis van Diever in de oorlog. We hebben eerst in de klas a.d.h.v. een PowerPoint meer gehoord over de monumenten en gebouwen. Daarna zijn we op de fiets gestapt en langs verschillende plekjes gegaan, waar juf ook nog meer vertelde.